Halftone Image of Crowd

FAQ

Preguntes Freqüents

Enviaments

Quines són les despeses d'enviament?


Les despeses d’enviament no estan incloses en el preu. S’afegirà un càrrec d’enviament a totes les comandes realitzades a través del lloc web. Les despeses d'enviament es poden veure al resum de la comanda i a la confirmació de la comanda enviada per correu electrònic. Caliu accepta pagaments amb targeta de crèdit, Paypal i transferència bancària. L’import es carregarà al vostre compte quan enviem la compra.
Quant temps haig d'esperar per rebre la comanda?


La vostra comanda s’envia entre 2 i 5 dies hàbils després de rebre la comanda. Com que Caliu no pot garantir les condicions de lliurament locals, Caliu no pot proporcionar certes garanties quant al moment de la comanda a l’adreça del client.
A quins països feu enviaments?


Enviem a la majoria de països d’Europa de manera estàndard. També podem enviar a tot el món, només cal que ens demaneu les despeses d’enviament exactes al vostre país a info@caliu.eu o mitjançant el nostre formulari de contacte. En cas de lliurament fora de la UE, el client haurà de pagar els drets de duana o l’IVA o qualsevol altre impost a causa de la importació de productes al país de lliurament. El client també és l’únic responsable dels tràmits relacionats amb això, tret que s’especifiqui el contrari. El client és l’únic responsable de comprovar si els productes encarregats es poden importar segons la legislació nacional al país de lliurament

Devolucions

Puc cancelar una comanda?


Un cop feta una comanda i enviada al nostre sistema, ja no és possible cancelar-la.
Si canvio d'opinió sobre tots els productes que he comprat o alguns, puc tornar-los a enviar i obtenir un reembossament?


Oferim un dret de devolució de 14 dies per a tots els productes comprats a la botiga web Caliu. Els productes s’han de retornar sense utilitzar i en el seu embalatge original, i les despeses de devolució del producte són a càrrec del client.

Pagament

Opcions de Pagament


Acceptem pagaments amb targeta de crèdit o dèbit, a través de PayPal o per transferència bancària.
Com es paguen els reembossaments si torno un producte?


Un cop el departament de devolucions hagi rebut el producte i hagi aprovat la devolució, l'import de la compra s'acreditarà a la targeta de crèdit o dèbit que vau utilitzar per fer la compra. Es retornarà l'import el més aviat possible, màx. 30 dies després d’haver rebut el producte retornat.